Az irodaházAz i-Office Banktech Center irodaház Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő kerületében a XI. kerületben található. Itt közlekedik a 4-es metró, 10 percre van az Allee bevásárlóközpont és sorra nyílnak a trendi éttermek, klubok és galériák a környékbeli multik, egyetemisták és fiatal vállalkozók kiszolgálására.

Az i-Office könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel (17,41,47,56-os villamosokkal és a 4-es metróval), autóval és biciklivel is. Az irodát, tárgyalót és munkaállomást bérlő bringások számára bicikli-tároló és tusoló áll rendelkezésre, az autósoknak az utcában ingyenes a parkolás, az irodaház udvarán pedig őrzött parkoló van.
1,5 éve nyílt meg az i-Office coworking közösségi munkatere, ahol munkaállomások (íróasztal, szék, wifi) bérlésére van lehetőség közösségi térben.

Az épület összesen 2000m2 területű, ahol a legkisebb iroda 12m2-es.
Az épület alaprajzát itt lehet megnézni: ALAPRAJZ

Szolgáltatásaink

Portfolio

A környezet, amit kínálunk

Elérhetőségünk

i-Office

1119 Budapest, Petzvál J. u. 44.
Tel: +36 1 999 0735 | E-mail: info@i-office.hu

Sajtó

jobline.hu

2015 Március

Közösségi irodák Budapesten II. rész A jobline.hu legújabb kétrészes cikkének második részét a budapesti közösségi irodákról ITT olvashatjátok.
 

jobline.hu

2015 Március

Közösségi irodák Budapesten I. rész A jobline.hu legújabb kétrészes cikkében az i-Office coworking. ITT olvashatjátok:
 

European Young Innovators Forum - 2014 Október

Az i-Office-t is megkérdezték a European Young Innovators Forumban, hogy milyen Magyarországon vállalkozónak lenni. A cikket itt olvashatjátok: European Young Innovators Forum

Kapcsolat


Irodáink lefoglalásához kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Regisztrálj az i-Office közösségi munkaterébe!

A coworking egy olyan munkastílus, ahol egy térben egymástól függetlenül dolgozhatnak az emberek, elsősorban mondjuk azok a távmunkások, akik az otthoni munkavégzést túl ingerszegénynek tartják.
De nem csak az egy légtérben való munkavégzés a lényeg, hanem a közösség, hogy a coworking irodában dolgozó fiatal, kreatív vállalkozók inspirációt adnak és kapnak egymástól, tapasztalatot cserélhetnek hasonlóan dolgozó társaikkal.

Próbáld ki ingyen a közösségi irodánkat egy napig! A mellékelt form kitöltésével küldd el a nevedet és a dátumot, amikor az alkalmi irodában szeretnél dolgozni és mi lefoglaljuk az asztalodat.
Nyitva hétköznap 8.00-tól 20.00 óráig.

Tárgyalóinkat, szolgáltatásainkat lefoglalhatod

ONLINE Foglalási felületünkön is.